Principi kosmosa su jasno definisani. Milionima godina funkcionišu unapred jasno zacrtana pravila po kojima se sve odvija! Postoji više tumačenja i ja kao medijum ne ulazim u lična religijska shvatanja i osećanja već u nešto što je upšteno za sve ljude na planeti! Princip 4 elementa je zastupljen u skoro svim danas poznatim religijama! Takođe princip 4 elementa se danas koristi kako bi se pravila bela magija ali nažalost i crna! Taj princip se koristi i u ritualu za skidanje magije! Vatra, voda vazduh i zemlja!
Crna magija spada pod oblik magije kojoj je zadatak naneti nesreću, patnju, velike gubitke (zdravstvene, finansijske) pa čak i ubistvo osobe na koju je magija usmerena. Bavljenje magijom (mađijanje) spada u skup različitih metoda kojima se pokušava ovladati silama (procesima) koje će potom uticati na osobu kojoj je upućena magija. U pravljenju crne magije kao što sam pomenula, koriste se sva 4 elementa.  Kosmos kao idelalan produkt Tvorca funkcioniše po principu jing-jang! Svaka bolest ima lek, svako stanje ima spas, svaki put ima smer! Upravo zbog toga postoje rituali koje se praktikuju za skidanje crne magije! Princip kreiranja pozitivne energije i leka fokusiramo na upotrebi sva 4 elementa u kombinaciji sa brojem koji nosi najveću magijsku snagu! Najteži oblik magije skidamo sa vodom sa 9 izvora (princip vode), 9 različitih minerala (princip zemlje), 9 različitih biljaka kojima kadimo (princip vazduha) i 9 sveća koje palimo(princip vatre). Broj devet simbolizuje isti broj energetskih tačaka na čoveku, kao i duhovnu moć u potrazi za isceljenjem! To je jedan potpun i savršen broj sa jakom magijskom moći, korišćen kako u magiji tako i u svim poznatim religijama!
Za skidanje magije vrlo često koristimo i so. Predstavlja neophodni mineral, simbol zemlje, stabilnosti i života! Moć soli možete i sami upotrebiti na taj način što ćete je posuti oko kreveta uveče pred spavanje a ujutru pokupiti i baciti! Na taj način ćete sprečiti zle sile koje su aktivne posebno noću da dopru do vas! Važno je tu so baciti jer ona upije sve negativno što je bilo usmereno ka vama!
Magijom se mogu baviti osobe koje su prošle inicijaciju ili od određenih sila dobile dar! Moj savet je da uvek prekontrolišete sebe. Lako ćemo izvoditi rituale kada želimo prizvati novac ili ljubav ali kod skidanja magije nema šale!
Sav materijal prethodno odradjen baš za Vas i baš u cilju otklanjanja negativnosti i magije, možete dobiti na adresu u vidu paketa sa detaljnim uputstvom.U roku od 9 dana osoba oseća poboljsanje i otvaranje svih polja na kojima je bilo zakrčenje energetskog protoka tamnim magijskim strukturama.
Mnogi žele da sto pre krenu i za njih je idealan rad na daljinu jer kosmičko usmeravanje preciznog svetlosnog isceliteljskog fokusa se postiže trenutno!
Većina radova spiritualnog centra je na daljinu jer Božanska kosmička sila i energija ne poznaju ni prostor ni vreme.Ma gde da se nalazite na planeti Zemlji, pomoć dobijate i to precizno, temeljno i učinkovito!  Popunite formular na stranici,analiza je besplatna u u najkraćem roku ćete dobiti odgovor.

Problemi ne mogu da čekaju!  Mi smo uvek tu za Vas!

sata dnevno

dana u nedelji

Kako biste dobili ispravan odgovor, važno je da vaši podaci budu tačni. Radi lakšeg sagledavanja vašeg problema i stanja, potrebno je da uz pitanje pošaljete i svoju fotografiju. Vaši podaci služe isključivo radi sagledavanja vašeg problema i stanja. Pristup vašim podacima trećim licima je strogo zabranjen.