POSLOVNA CRNA MAGIJA-SIGURAN PUT U BANKROT

A

DA LI SUMNJATE DA JE VAŠE POSLOVANJE POD UDAROM CRNE MAGIJE?

A

DA LI STE POMISLILI DA SU GUBICI I NIZ BLOKADA U VAŠEM RADU POSLEDICA CRNE POSLOVNE MAGIJE KOJU VAM ŠALJE KONKURENCIJA?

A

DA LI VEĆ OČIGLEDNO DA BEZ OBZIRA NA SVE VEĆI VAŠ TRUD I NAPOR DA SPASITE BIZNIS-NIŠTA SE NE MENJA ILI POSTAJE SVE GORE?

A

KOLIKO STE VREMENA IZGUBILI?

A

KOLIKO STE NOVCA IZGUBILI?

A

KOLIKO ĆETE JOŠ IZGUBITI?

A

NAŠLI STE REŠENJE ZA KOJIM DUGO TRAGATE!

Firma,kompanija,predstavlja organizam baš kao i čovek koji je vodi.Sa svim ljudima,dogadjajima,poslovanjima,odnosima,zaposlenima ona predstavlja složen sistem baš kao i organizam sa sistemima organa i organizacijom svake ćelije ponaosob.Cela energetska struktura firme je izložena jakim udarima,jer je novac jedna od najatraktivnijih energija 21.veka!Novac kruži,i jako je malo potrebno da se putanja tokova novca skrene i ode na sasvim drugu stranu-u tudj džep,na tudj račun! 
Svaka blokada u poslovanju predstavlja tešku energiju koja onemogućava dalji protok novca,a NOVAC JE ENERGIJA,i dalje produbljuje deficit,dolazi do raspadanja sistema prvo na nivou par nepotpisanih ugovora,zatim na smanjenom prilivu,zatim na manjku glavnice kao esencijalne energije firme a onda i do smanjenja plata radnicima,otkazima…itd..
Šta je uzrok blokade?Šta je uzrok smanjenog protoka energije novca?
Šta je uzrok blokade?Šta je uzrok smanjenog protoka energije novca?Naše decenijsko iskustvo u radu sa vodećim preduzetnicima Evrope,sa eminentnim poslovnim ljudima govori da je uzrok najčešće u magijskom presecanju novčanih tokova plaćenim od konkurencije.
Sve kreće postepeno, jedna ishitrena odluka vlasnika,jedan papir i pogrešna procena..Ili niz dogadjaja,izdaja,prevara…Kako god,posledice tog prvog koraka dovode do smanjenja energije i firme vlasnika koji nadalje vibrira na nivou propasti,deficita i gubitka,i nastavlja da privlači ljude,dogadjaje,poslovne momente koji doprinose da se gubici uvećavaju.Produbljuje se minus,ojačava čvor .Ulazi se u začarani krug.Poslovnom magijom se  lako napravi energetska prepreka i omča koja od tog momenta prekida svaki upliv novca,dovodi do iznenadnih rušenja ugovora,preseca naplatu dugovanja..Mnoge firme krahiraju za 72 sata,pogotovu ako konkurencija plati jakog maga koji aktivira najjače rušilačke sile i pošalje ih na vlasnika i njegov kapital!
Osim konkurencije,iza mnogih srušenih poslova,organizacije i nekada jakih firmi ,često stoji okruženje koje zbog zavisti,ljubomore,svim silama urušava nečiji mukotrpni rad.
Nakon detekcije energetskog stanja vlasnika i firme,pristupa se pročišćenju tamnih blokada i ponovo se uspostavlja tok blagostanja ka vlasniku,kapital se osigura a po želji vlasnika i aktivira veliki kosmički priliv novca.
Čišćenje celokupnog poslovnog sistema i otvaranje velikih tokova novca radi stručan  tim sa ogromnim iskustvom u radu sa svim privrednim subjektima.Od malih radnji,preko agencija,do velikih korporacija.
NAŠLI STE REŠENJE ZA KOJIM DUGO TRAGATE!
ZAŠTITITE SVOJ BIZNIS-ZAŠTITITE SVOJ NOVAC!
DETEKTOVANJE  MAGIJSKE BLOKADE I UZROKA PROBLEMA, UKLANJANJE TAMNE TEŠKE ENERGIJE, BLOKADA SVIH VRSTA,OTVARANJE PROTOKA NOVCA I ELIMINACIJA SVIH NEGATIVNIH DELOVANJA IZNUTRA I SPOLJA.
Popunite formular na sajtu i dobićete dijagnostiku stanja kao i predlog rešenja.

Problemi ne mogu da čekaju!  Mi smo uvek tu za Vas!

sata dnevno

dana u nedelji

Kako biste dobili ispravan odgovor, važno je da vaši podaci budu tačni. Radi lakšeg sagledavanja vašeg problema i stanja, potrebno je da uz pitanje pošaljete i svoju fotografiju. Vaši podaci služe isključivo radi sagledavanja vašeg problema i stanja. Pristup vašim podacima trećim licima je strogo zabranjen.