Spiritualno-energetsko-magijski centar okuplja vrhunski tim:

A

parapsihologa

A

medijuma

A

astrologa

A

numerologa

A

energoterapeuta

A

lekara

A

psihoterapeuta

Naše višegodišnje iskustvo kao i vrhunsko znanje iz oblasti parapsihologije, magije i uopšteno paranormalnih pojava, stavili smo na raspolaganje i običnom čoveku kako bi svako dobio priliku da pronađe svoj spas i unapredi svoj život! 

Na čelu tima nalazi se vrhunski medijum Glorija Malek. Rođena sa posebnim darom koji  joj  pruža mogućnost da vidi i da prepozna sve oblike magije, negativne energije, prokletstva kao i mogućnost da svojim darom i silom svetlosti  sve te negativne aspekte  i ukloni ! Ona je svoje znanje,  svoj dar,  svoje ogromno iskustvo, posvetila pomaganju ljudima I stavila u službu razvoja spritualno-energetsko- magijskog centra kako bi svako dobio mogućnost da promeni svoj život i reši svoje probleme ! 

Na ovom sajtu možete dobiti sveobuhvatnu analizu svog života! Možete zaviriti u srž problema koji Vas trenutno opterećuje! Ovde možete saznati svoj životni put, svoju budućnost i koji su to najbolji budući koraci za Vas! Takođe možete saznati šta Vas to iz prošlosti veže, i  ne dozvoljava da napredujete i uspete u budućnosti! Ovde možete rešiti svaki problem koji se tiče Vašeg života a vezan je za  parapsihologiju, magiju, paranormalne pojave ,od skidanje magije i prokletstva do kreiranja pozitivnog životnog puta i otvaranja blagostanja, novca, poslovnog uspeha i ljubavi! 
Svaka karika u timu ima svoj jasno definisani zadatak!
Dijagnostika  i svaki razgovor sa nama su potpuno besplatni! Sveobuhvatnu analizu svog života, i precizan odgovor na Vaše pitanje nećete naći na drugom mestu!
Osim dijagnostike problema, mi nudimo rešenje
Ovde ćete pronaći najbolje i najoptimalnije rešenje za Vas! Od skidanja crne magije, prokletstva, loše energijeotklanjanja blokada bez obzira na uzrok,  eliminacije svakog vida negativnosti iz Vašeg života do otvaranja puteva ljubavi, blagostanja, posla i novca
U našoj ponudi imamo spiritualno energetsku pomoć poslovnim ljudima koji žele da svoj posao  kosmički postave na put ka jakom uspehu, I da otvore  tokove velikog  novca!
Uz našu pomoć možete saznati ko vam radi iza leđa,  ko ruši vašu životnu sreću!  Koga se trebate kloniti! 

Trst-Pula-Beč-Beograd

Centar funkcioniše na relaciji Trst-Pula-Beč-Beograd, a pomoć možete dobiti  gde god da se nalazite! Putem ovog sajta dobijate analizu i predlog rešenja.  

Na hiljade zadovoljnih klijenata širom Evrope ali i  sveta!

Hiljade spašenih porodica i brakova, rešenih problema svih vrsta! Hiljade uspešno uskladjenih medjuljudskih odnosa, i kreiranih poslovno profesionalnih uspeha.
Zahvaljujući nama rođeno je i mnogo beba tamo gde je bila izgubljena nada. Energija je sve a mi rađamo život iznova!
Danas kada živimo u eri naučno-tehnološke revolucije i kada je dostupnost informacija na jako visokom nivou,mi svojom uslugom dolazimo do svake osobe na planeti! I Vi ste dobili mogućnost da putem interneta i ovog sajta rešite svoj problem! 
Pokrivamo u celosti područje Zapadnog Balkana,Srednje Evrope, Severne Italije a po potrebi i šire!
Rad je prilagodjen želji klijenta, od energetskog rada na daljinu pa do pružanja usluge dostavom na Vašu kućnu adresu. Paketi sa svim potrebnim  materijalom  za Vaš boljitak, od talismana, kristala, specijalno i personalizovano  izradjenih amajlija i svim potrebnim elementima za rad, stižu na Vašu adresu.

Problemi ne mogu da čekaju!  Mi smo uvek tu za Vas!

sata dnevno

dana u nedelji

Analiza problema sa sažetom slikom prošlosti sadašnjosti i budućnosti!
Skidanje svih oblika negativne energije crne magije i uroka prokletstva! 
Mi imamo odgovor na sva vaša pitanja! 
Otvaranje puteva blagostanja novca uspeha ljubavi plodnosti! 
Ako sumnjate da se neko poigrava sa vašom sudbinom i ako mislite ste žrtva crne magije i uroka kletve ili bilo kog drugog oblika loše energije ovaj sajt je pravo mesto za vas! 
Uz Vaš datum rođenja i noviju fotografiju,popunite formular na sajtu i  odgovor ćete dobiti u najkraćem roku.
7

PREPUSTITE PROBLEM PROFESIONALCIMA

7
VAŠ PROBLEM
NAŠE REŠENJE
7
VAŠA ODLUKA
NAŠA GARANCIJA

Kako biste dobili ispravan odgovor, važno je da vaši podaci budu tačni. Radi lakšeg sagledavanja vašeg problema i stanja, potrebno je da uz pitanje pošaljete i svoju fotografiju. Vaši podaci služe isključivo radi sagledavanja vašeg problema i stanja. Pristup vašim podacima trećim licima je strogo zabranjen.