Energija postoji koliko i sam univerzum. Ako se uzme u obzir da je celokupna stvarnost oko nas sastavljena od niza atoma,molekula koje ne percipiramo u svakodnevnom životu ali koji se otekako precizno vide najsavremenijim aparatima!Čak i molekul DNK,koji je duboko skriven u genetičkom materjalu u jedru svake naše ćelije je davno analiziran,od gena pa do mnogih drugih najtananijih i najskrivenijih struktura.
Jos je Nikola Tesla dokazao i potvrdio ono što se vekovima unazad znalo,a to je da energija ne poznaje ni prostor ni vreme i da usmeravanjem i fokusiranjem energije na cilj,možemo precizno izazvati sve efekte kao kod rada direktnim delovanjem!
Energije, u  zavisnosti od svojstva, mogu se podeliti na više vrsta. Negativna koja je rušilačka i pozitivna koja daje impuls napretka i blagostanja,impuls ozdravljenja i pokretanja procesa samoisceljenja.
Danas u svetu se sve više prelazi na alternativni način lečenja energijom. Postoje čitave grane medicine koje se bave energijom,jer je naučno dokazan pozitivan efekat i na ljude i dogadjaje usmeravanjem pozitivnog energetskog toka na pojedinca ili grupu ljudi,dogadjaj.
Važno je znati da je i urok kao i bilo koja druga blokada,jak energetski zastoj u osobi.Sam čin uklanjanja crne magije i uroka,prokletstva ili i bilo kog drugog oblika negativne energije predstavlja lečenje energijom.
Postoje ljudi koji su od samog kosmosa obdareni darom da mogu upravljati energijom i na taj način pomagati drugim ljudima. Oni imaju moć da usmere bozanski svetlosni snop u polje osobe i da namole sam Izvor za pokretanje bilo isceljivanja bilo povoljnih okolnosti i dogadjaja.Sa druge strane posle čitave energetsko magijske škole gde se kroz određenu inicijaciju može naučiti upravljanje a samim tim i lečenje energijom. 
Svaki postupak i svaka radnja su jasno definisani osnovnim kosmičkim pravilom kako usmeravati pozitivnu energiju.
Tri osnovna metoda lečenja energijom predstavljaju:
LEČENJE ENERGIJOM NA DALJINU:
Za isceljivanje osobe ali i pokretanje dobrih okolnosti u domu,firmi,sudskom procesu,bez obzira u  kojoj negativnoj strukturi leži uzrok,timu iscelitelja i terapeuta spiritualnog centra je dovoljna samo SLIKA,IME PREZIME,I DATUM RODJENJA,kako bi usmerili snop bozanske isceljujuće svetlosti tačno i precizno u polje osobe ili u trenutak dogadjaja i odmah doveli do efekta.Kosmos nepogrešivo prepoznaje svaku osobu i mogućnost greške ne postoji!
Rad na daljinu je vrlo konforan za klijenta jer  ne utiče na njegove svakodnevne aktivnosti i ne narušava komfor osobe.Tim spiritualnog centra se prilagodjava svakom pojedincu ponaosob.
Osim pokretanja vitalne sile kod osobe,radom na daljinu se efikasno raščišćavaju i blokade u ljubavnom polju kao i sve destrukcije na poslovnom planu.Za energetski rad na daljinu je uzrok blokade nevazan,bilo da je magija,urok,kletva,ili drugi uzrok zastoja energije-ovaj rad omogućava delovanje na čitav niz aspekata,i prodire u najveće dubine problema i raščišava ih!
Radom na daljinu,uz precizan kosmički fokus,uspešno kreiramo dogadjaje od životnog značaja koji su podržani od same svetlosti izvora.
Ono što treba naglasiti je,da nakon čišćenja energetskih blokada,radimo kosmičko-energetsku-svetlosnu zaštitu,bilo oko osobe,bilo oko firme,doma,ili vrsimo zastitu dogadjaja od važnosti za klijenta(svadbe,sastanci,pregovori,sudski procesi..)
LEČENJE ENERGIJOM PUTEM ENERGIZOVANJA MATERJALNIH STVARI(vode,soli,talismana,kristala …)
Još jedan vid otklanjanja blokada i uspostavljanja pravilnog protoka energije je  putem energizacije i punjenja materjalnih elemenata.Ceo proces se individualno fokusira,na odredjenu osobu(fotografija,ime,datum rodjenja),pri čemu se očitava kosmički program te duše kao i niz začepljenja energetskom toku.Energizacijom materjalnih stvari se utiskuje tačan i precizan svetlosni snop sa svim programima koji su neophodni da bi se otklonili loši aspekti.Najčešće se radi energizacija vide koju osoba pije 9,13,ili 21 dan u zavisnosti od tretmana.Voda je najsavršeniji medijum tj.prenosnih informacija na planeti,ljudsko telo se sastoji od 80% vode,i jako se brzo vrši pročišćavanje aure jer organizam trenutno upija svetlosni impuls koji je ukodiran u svaki molekul.
Poznato je da je 2/3 planete pod morskom vodom,da je SO kao element zemlje izuzetno jak i moćan materijal za energizaciju.Snaznim utiskivanjem i individualnim kodiranjem energije i informacije na osobu koja se čisti,praktično svako zrno soli dobija izuzetnu snagu pročišćenja!
Mnogo je elemenata koja se koriste za snažne energizacije i punjenja,u cilju čišćenja ali i izuzetno moćnih i na poseban način pod posebnim uslovima odradjeni materjalni elementi za zaštitu(talismani)kao i oni koji se ritualno pune da budućem vlasniku donesu obilje,plodnost i otvaranje svih životnih prilika.
Najvažnije je znati da je sve individualno koncipirano i da klijent ima mogućnost da izabere način rada kao i jačinu rituala koji će biti odradjen u cilju punjenja tj.energizacije bilo kog materjalnog predmeta.
Svi radovi i materjalnom obliku se šalju na kućnu adresu širom sveta,a spiritualni centar je u mogućnosti da pokrije sa dostavom materjala najudaljeniju tačku planete.
TREĆI VID LEČENJA energijom je DIREKTNO DELOVANJE
U našem spiritualnom centru je moguće direktno utiskivanje svetlosnog isceljujućeg snopa u telo osobe polaganjem ruku iscelitelja i jakim kanalisanjem božanske sile direktno u telo klijenta. (rezervisano za najteže slučajeve)
Napomena*
Pre bilo kakvog dogovora sa nama, potrebno je  da se javite svom lekaru,kako biste bili sigurni da ste iscrpli sve metode lečenja zvanične medicine.

Problemi ne mogu da čekaju!  Mi smo uvek tu za Vas!

sata dnevno

dana u nedelji

Kako biste dobili ispravan odgovor, važno je da vaši podaci budu tačni. Radi lakšeg sagledavanja vašeg problema i stanja, potrebno je da uz pitanje pošaljete i svoju fotografiju. Vaši podaci služe isključivo radi sagledavanja vašeg problema i stanja. Pristup vašim podacima trećim licima je strogo zabranjen.