Verovatno ste više puta čuli reč ili pojam “MEDIJUM”!?

Posebno poslednjih godina kada se pojavila i hit serija sa istim nazivom. Verovatno ste se zapitali kako se to postaje MEDIJUM i ko su te osobe!? Danas kada živimo u doba enormne eksplozije raznoraznih televizijskih programa, imamo situaciju da svako ko iole malo nešto zna o ovim terminima i pojmovima sebe može nazivati  MEDIJUMOM! To je totalno pogrešno zato što se medijum ne postaje već se kao medijum rađaš!
Zato i imamo potrebu da objasnimo ko je MEDIJUM i šta zapravo on radi!
A

MEDIJUM je osoba koja je od samog rođenja  obdarena darom da intuitivno može da komunicira sa duhovnim svetom koji nas okružuje a koji mi obični smrtnici ne vidimo! Tradicionalno, medijum je neko ko govori na jedan ili drugi način sa paranormalnim svetom.

A

MEDIJUM može da sagleda vašu prošlost, vašu sadašnjost i vašu budućnost bez dodatnih rekvizita poput gledanja u karte pasulj ili staklenu kuglu! To je osoba koja jednostavno vidi sve okolnosti i ulazi u komunikaciju sa spiritualnim svetom koji okružuje jednu ličnost!

A

MEDIJUM dobija poruke iz duhovnog sveta na različite načine. To mogu biti intuitivne informacije u kojima se slike, reči, pojavljuju kao mentalni utisci koji se onda prenose zajedno sa živim.

A

MEDIJUMI takođe mogu uspostaviti komunikaciju sa ljudima koji su napustili ovaj svet što se naziva komunikacija sa pokojnima! U takvim situacijama medijum može intuitivno uspostaviti komunikaciju!

Da je MEDIJUM pravi, dokazuje i priliv informacija koje Vam prikazuje jer prosto neke određene stvari o svojim dragim osobama i o sebi  znate samo Vi!
Zašto je bitno to objasniti!?
Spiritualno-energetskom centru GLORIA se javlja veliki broj ljudi! Dobijamo česta pitanja,poput:” Da li možete da nam pogledate u karte ,da li možete da nam pogledate u tarot!?” Zato i objašnjavamo ko je i šta je medijum, zato što u spiritualno energetskom centru vodi vrhunski MEDIJUM Glorija Malek a jako bitna saradnica sa dugogodišnjim iskustvom je i MEDIJUM Sandra Soldo!
Vi putem ovog sajta možete dobiti pored sagledavanja svoje trenutne energetske situacije i Vašeg problema koji vas muči i komunikaciju sa duhovnim svetom kao i komunikaciju sa svojim davno preminulim najmilijim osobama!
Koje god da je Vaše pitanje, dva vrhunska MEDIJUMA će odgovoriti na njega!
Na Vama je samo da popunite formular i postavite pitanje. Odgovor dobijate u što kraćem roku.

Problemi ne mogu da čekaju!  Mi smo uvek tu za Vas!

sata dnevno

dana u nedelji

Kako biste dobili ispravan odgovor, važno je da vaši podaci budu tačni. Radi lakšeg sagledavanja vašeg problema i stanja, potrebno je da uz pitanje pošaljete i svoju fotografiju. Vaši podaci služe isključivo radi sagledavanja vašeg problema i stanja. Pristup vašim podacima trećim licima je strogo zabranjen.