Postoji više tumačenja pojma KARMA! Mi smo se maksimalno potrudili da svaku reč koju napišemo na sajtu bude lako razumljiva i prilagodljiva običnom čoveku! Jer ovo je mesto gde obični ljudi mogu dobiti i konsultaciju ,i savet i pomoć! Zato smo isključili stručnu terminologiju i svaku moguću stavku objasnili prostim narodskim jezikom! 
Verovatno ste puno toga čitali o KARMI , mnogo toga slušali, i gledali u raznim televizijskim emisijama! 
A šta je zapravo KARMA, dobićete objašnjenje ovde!
Vi,kao energetsko duhovno biće prolazili ste kroz razne nivoe Vašeg postojanja! Možda ste nekada davno bili rođeni u nekom drugom mestu ili u nekom drugom obliku! Možda ste u tom svom nekom životu nešto zaslužili a nešto zadužili! Čak mislimo da i ne treba ići toliko duboko! Možda ste u ovom životu nešto zaslužili a nešto zadužili! KARMA  je ta,koja prati Vaše prošle postupke bilo da su se desili u ovom ili u nekom od prethodnih života! Ali isto tako KARMA je ta koja prati postupke vaših predaka gde vi sada svojim rođenjem u ovom životu možete ispaštati nešto što je napravio neko od Vaših starijih mnogo davno!
Postoji mnogo primera, kako se ostvaruje princip setve i žetve gde se kaze: KAKO SEJEŠ-TAKO ŽANJEŠ! To i jeste osnovni princip karme!
Da li je KARMA opasna, pošto nas ona stiže?
To zavisi isključivo od nas, bilo da živimo sada ili da smo živeli nekad! Mi smo ti koji zaslužuju da nam se danas dešavaju neke stvari,ali isto tako mi smo ti koji svojim postupcima određuju kakve će nam se stvari dešavati!
Recimo,ako sada krenete da nekom radite zlo i da pravite magiju, možda, karmički, ne morate Vi to da isplatite sada, u ovom životu! Možda ćete isplatiti u nekom narednom, ali ,vrlo često će to  isplatiti neko od Vaših potomaka!
Zato je jako bitno voditi računa,da budete ispravni,kako bi KARMA bila nešto što jedva čekate a ne nešto čega se bojite!
Naš iskusan tim može pogledati vašu KARMU i moze pogledati Vasu  daleku prošlost! Da li je neko drugi, ili ste Vi lično zaslužili da Vam se ovo danas dešava bilo da je dobro ili loše, možete saznati popunjavanjem formulara!

Problemi ne mogu da čekaju!  Mi smo uvek tu za Vas!

sata dnevno

dana u nedelji

Kako biste dobili ispravan odgovor, važno je da vaši podaci budu tačni. Radi lakšeg sagledavanja vašeg problema i stanja, potrebno je da uz pitanje pošaljete i svoju fotografiju. Vaši podaci služe isključivo radi sagledavanja vašeg problema i stanja. Pristup vašim podacima trećim licima je strogo zabranjen.