POTENCIJA I PLODNOST (Babin zub)

U ranijim tekstovima detaljno je opisano kako negativna energija (crna magija) može uticati na potenciju kod muškaraca ili na neplodnsot (plodnost) kod žena. U tekstu „Vezivanje muškarca“, opisano je kako se magijskim putem vezuje seksualna energija čiji nedostatak direktno dovodi do gubitka muškosti (potencije).
Naučno je dokazano postojanje meridijana u telu koji predstavljaju životne energetske tačke. Magisjkim delovanjem se sprečava slobodan protok životne enrgije kroz njih i samim tim nastaju problemi (bolesti).
Ako izuzmemo postojanje magije, negativne energije ili bilo kog drugog spiritualno duhovnog uzroka neplodnosti ili gubitku potencije, možemo navesti niz fizičkih razloga koji dovode do problema.
Razlozi koji mogu uticati na potenciju kod muškaraca i neplodnsot kod žena: Hrana prepuna aditiva, teški metali u vazduhu, voda koja nije dobro filtrirana, lekovi, stres.
Vi ste svakodnevno opterećeni svojim problemima. Ponekad mislite da izlaz ne postoji. Stalni stres u kombinaciji sa hranom koju jedete ili sa vodom koju pijete dovodi do konkretnih zdravstvenih problema.
Šta jednog muškaraca može više da boli od impotenije koja mu se može desiti prilikom odnosa sa voljenom ženom.
Šta može jednu ženu da boli više od toga da se ne može ostvariti kao majka.
Kosmos je dao lek za svaki problem.
BABIN ZUB
Biljka poznata još kao djavolji trn i djavolje trepavice, spada u grupu biljaka za koju većina ljudi nikada nije čula.
Široko je rasprostranjena po čitavom svetu a za njen opstanak potrebna je umereno topla klima.
Na našem podneblju raste kao samonikla biljka i možemo je naći gotovo na svim mestima u prirodi.
Oni koju ne poznaju ovu biljku i njenu snažnu lekovitost tretiraju je kao korov.

Da bi njeno dejstvo bilo potpuno, treba je ubrati ritualno na određeni dan u godini I na određeni način. Ritual podrazumeva I darovanje zemlje sa koje se ova biljka ubere.

Ova biljka je čudo za muškarce ali I za žene. Ona posle samo jedne ture korišćenja rešava problem sa potencijom kod muškaraca. Podiže nivo testosterona u organizmu! A pored potencije utiče I na povećanje mišićne mase, fizičke izdržljivosti!

Kod žena ova biljka ima snažni uticaj na regulisanje menstrualnih ciklusa, poboljšanje ovulacija pa se stoga koristi kod problema ženskog steriliteta. Kao i kod muškaraca, ova biljka i kod žena povećava seksualnu želju, mišićnu masu i raspoloženje.
Pored ovih svojstava ova biljka se koristi i za probleme sa hemoroidima, povišenog krvnog pritiska, cirkulatornih problema, povećava snagu srčanog mišića a kod bolesnika koji su na terapiji preparatima digitalisa ne izaziva neželjena dejstva.

Farmaceutska industrija je prepoznala magičnu I lekovitu moć ove biljke pa se stoga može u apoteci kupiti u vidu kapsula ili eliksira. Nažalost svoje puno dejstvo ima samo u obliku čaja koji se sprema jednostavno I koji vam rešava problem jako brzo. Farmaceutska industrija svakako ne praktikuje ritualni i magijski način branja i pripreme biljaka te vam stoga preporučujemo isključivo biljku u izvornom obliku.Veoma je važno nabaviti ovu travu od dobavljača koji je ispoštovao sve ritualne radnje kako bi garantovao njeno najlekovitije dejstvo.

Ovde možete dobiti informaciju gde i kako nabaviti najbolji Babin zub.

Pitanja na e-mail

Vaš spiritualni centar.