●MAGIJSKI NAPADI●KAKO IH PREPOZNATI
U zavisnosti da li je magija koja je učinjena niskog,srednjeg ili jakog intenziteta,i magijski udari se manifestuju različito.
Najjači intenzitet magije može u roku od par sati ,preko noći ,promeniti nečije ponašanje:osobu pretvoriti u alkoholičara,ovisnika od najtežih droga,promiskuitetno ponašanje,dovesti do teške agresije i udaljavanja partnera,razvoda,napuštanja porodice ,a ponekad i naprasna smrt!!Smrt magijski izazvana se ne dijagnostikuje savrsemenim medicinskim sredstvima,jer se prikazuje najčešće kao srčani ili moždani udar ili pak tesko iznenadno pucanje nekog organa sa krvnim izlivom.
Manifestacija magije se najčešće dešava noću kada tama omogućava duhovima da nesmetano izvršavaju zadatak vrača!Tada osoba spava i nije u mogućnosti da svesno reaguje na napade,opustena je i vezana snom.Magija najčešće ima vrhunac u napadima od ponoći do 3 h ujutru.Mnoge osobe se konstantno bude u isto vreme i to je siguran znak da su u tom trenutku izloženi magijskim udarima gde su duhovi programirani na delovanje u datom vremenskom roku!To je znak da tada se dešava ČIN PRODORA DUHA U ŽRTVU sa jasno zacrtanim zadatkom !!Nocu je zlo najjace i demonske snage najlakse prodiru u žrtvu!
Jako su česte noćne more u kojima je prisutno propadanje u ponor pri čemu se ne može pomeriti jer je telo paralisano,potapanje,ostajanje bez vazduha ili pak se jasno vidi neka divlja životinja ili izobličeno čudovište koja u snu do intenzivnog straha dovodi žrtvu koja se zatim budi!!Razne nemani,zmije,crne mačke,groblja,neposredne opasnosti pa cak i sanjanje mrtvih koji su takodje povezani sa dimenzijom onostranog kao i duhovi koje vrač unosi u žrtvu!!Osobu budi ubrzan rad srca,ubrzano disanje,gubitak daha i naglo budjenje,strah koji prožima njegovo telo i neverovatno iskustvo neposredne i realne opasnosti u snu.
Snovi su teški i nabijeni užasom!I ponavljaju se!
Nagli trzaj budjenja se može uporedi sa elektrošokom gde osoba nije ni svesna da je u njeno telo ušlo ZLO koje od tog momenta preuzima njene misli ,emocije ,postupke,aktivnosti i dovodi do izvršenja zadatka koji je vračara duhu dala!Od tog momenta se duh napaja životnom energijom žrtve koju ova prepoznaje kao pad imuniteta,slabost,neobjašnjiv umor ali kreće i pojava crnih i depresivnih misli jer duh preuzima um!
Ponekad ulazak u ljudsko telo ne uspe iz prve pa vračara ponavlja rituale noćima,sve ulaska duha u žrtvu!
Napadi nisu ograničeni na noć već i preko dana.Osoba počinje da čuje zvuke koji ne postoje a koje joj šalje duh iz druge dimenzije,postaje nervozna a često vidi utvare ili siluete koje joj promiču pred očima.
Uglavnom žrtva nema razumevanje okruženja, jer je ukućani smatraju ludom i bolesnom i beznadje se produbljuje.
Puno slučajeva iz prakse imam da se dete rodi a da ga već zaposeda duh koji je jos u trudnoći majke bio u njenom polju a unet magijskim ritualom!Plod apsorbuje negativnu energiju koja se ugradjuje u mlado biće!Najcesće ta deca i nemaju neku budućnost ni napredak,sreća im je zaključana i pre samog dolaska na svet,tako da uvek savetujem trudnice da prodju rituale čišćenja kako bi osigurale i sebe i dete i to ne samo porodjaj već kompletnu budućnost deteta!Magijski se i pre rodjenja cilja na to da ne ne ozene,ne udaju, nemaju dece,da budu bolesni i da im se u startu preseče bilo kakav napredak!
Simptomi dugotrajne magije su -gusenje,tezina u grudima,mučnina ili bol u želucu,noge teške,natečene i trome.Težina prvo kreće u grudima pa se spušta u noge!Promena raspoloženja,neobjašnjiv i nerealan strah,teške crne misli,strepnja ili pak bezrazložna agresija,panika..Ko tih osoba se stalno ponavljaju malerozni dogadjaji i čudne i nepredvidive situacije i okolnosti koje svojom negativnom energijom privlače u život.
Osobe nakon dobrih rezultata uprkos tegobama se obraćaju ezoteriku i medijumu u nameri da razjasne otkud im tegobe ako su medicinske analize dobre.
U poslednji čas,čak i nakon zakazivanja rada i nakon dogovora da medijum pristupi čišćenju,MAGIJA JE POKOLEBA i ODVUČE KORAK NAZAD!!!Duh je navodi na preispitivanje i pogrešan put gde osoba odustaje od svog spasa i čišćenja!!!
Svima uvek kažem-Najteža je odluka i prvi korak!Čim osoba udje u moj rad i u stub svetlosti,duh više ne upravlja njenim umom,i može se po božjoj promisli sve dovesti u red.
SKIDANJE CRNE MAGIJE, UROKA, KLETVE ILI BILO KOG DRUGOG OBLIKA LOŠE ENERGIJE! NIŠTA VAM NE IDE OD RUKE, NESREĆNI STE? PROVERITE DA LI SE NEKO POIGRAO VAŠOM SUDBINOM!? NE MOŽETE NAĆI SRODNU DUŠU, OSEĆATE STRAH I BEZNAĐE! NE MOŽETE KRENUTI NAPRED, SVE VAM JE BLOKIRANO! NE MOŽETE SE OŽENITI ILI UDATI! NE MOŽETE IMATI DECE! PROVERITE ODMAH
Uz vašu fotografiju i datum rođenja možete dobiti odgovore na pitanje!