Mnogo je načina da se nekom nanese zlo a crna magija je samo jedno od sredstava kako uništiti nečiji život i dovesti nekog do same ivice provalije.
U prethodnim tekstovima , jasno smo opisali kako magija deluje, kako se bar malo sačuvati negativnih uticaja i negativnih ljudi.
Podjednako rasprostranjena na našim prostorima je i Crna magija razdvajanja. Na taj način se uz pomoć crne magije razdvaja muž od žene ili se izaziva neprijateljstvo i mržnja medju prijateljima, u porodici ili medju poslovnim partnerima.
Osoba koja naručuje takvu magiju, odlazi kod vračare i od nje traži da magijskim putem ljubav pretvori u mržnju, bilo kod određenog para ili porodice.
Magija razdvajanja se najlakše pravi preko ličnih predmeta zrtve, ali vesta vračara ili crni mag ovakvu magiju mogu raditi i na sliku ili ime ili datum rođenja.
Vrste magije razdvajanja:
Razdvajanje osobe od oca ili majke,
Razdvajanje braće ili sestara,
Razdvajanje muža od zene ili momka od devojke,
Razdvajanje poslovnih ili drugih partnera.
Simptomi ove vrste crne magije su jaki i brzo uočljivi. U zavisnosti da li je pravljena preko ličnog predmeta ili preko slike i datuma ova magija počinje da deluje jako brzo možda već istog dana kada se napravi.
Simptomi su sledeći:
Iznenadno pretvaranje ljubavi u mrznju,
Javljanje nepoverenja,
Početak svađa i rasprava,
Velike svađe oko beznačajnih stvari,
Menjanje muževljeve slike u očima žene i obratno, tako da jedno drugo ne mogu očima videti,
Odbojnost prema porodici,
Odbojnost prema prijatelju,
Iznenadni prekid prijateljstva,
Nevera u vezi ili braku.
Veoma prisutna a nimalo bezazlena magija. Ono što otežava stvar je da se jako lako pravi i da je zastupljena gotovo u svim krajevima jugoistočne Evrope. Postoji zaštita za brak i za odnose u porodici ali ako imate neki od navedenih simptoma verovatno ste žrtva crne magije razdvajanja.
Jako je bitno biti priseban i ne napraviti neke korake nakon kojih nema povratka na staro.
Nerazumevanje u kuci i porodici kao i u braku predstavljaju samo početak jednog sveopšteg sunovrata kako na finansijskom tako i na ostalim poljima.
Nas tim može proveriti vaše stanje.
Ako bilo šta sumnjate na raspolaganju smo da pružimo odgovor na svako vaše pitanje.
spiritualni centar